UTBILDNING

Lär dig mer om design, anläggning, material, växter mm.

2020 är under planering!

Och  jag föreläser gärna på skolor/utb org/föreningar o bolag  om ni behöver. I ämnen som  Entreprenörskap, marknadsföring, design, trädgård, belysning etc …. hör då av er på niclas@garden.se


Helgkurs i Praktisk Trädgårdsdesign: Varför inte en helgkurs i Trädgårdsdesign ? t. Läs mer om Planering och Design här!

Har du funderat på att arbeta med trädgårdsdesign – eller är det din hobby?
Eller har du redan uppdrag men känner att du behöver få ett bättre bas och modern utbildning? Du är inte ensam. Vi kommer under 2020 att starta upp en riktig designutbildning för dig som vill ha hobbyn som yrke. Dessutom lär du dig hur du skall lyckas med företagandet om du vill eller har startat eget!

Vad får du lära dig?
Du lär dig exempelvis ritteknik (både för hand och de bästa digitala programmen såsom Archicad, Autocad, 3D-studio, SketchUp m.fl), växt- och materialkännedom, grunder i anläggning för att veta hur det hela genomförs efter ritandet. Form/färg så klart samt design och planering.

Dessutom grunder i marknadsföring, kundrelationer och ekonomi.

Efter 30 år med företag inom anläggning/design och garden center mm. så har jag sett den stora lucka som finns. Och alltid har funnits: ett alternativ till en lång (och därmed dyr) utbildning i form av SLU eller andra KY mfl.

Mitt projekt bygger på att du skall kunna gå direkt ut och ta uppdrag inom design mm, eller om du redan idag gör det och känner att du inte lyckas fullt ut – bli bättre. Detta är en praktisk/konkret designutbildning för den har en hyfsad grund eller läser detta parallellt. Dvs. växtkännedom mm.

Utbildning kommer att finnas i Stockholm och Malmö. Då får du en modern utbildning som är mer och bättre än distansutbildningar och framför allt kan vi entreprenörskap, design och program som utbildar.

Kontakta mig (se kontaktuppgifter nederst på sidan) eller via det här formuläret, så återkommer jag gärna med mer info.