DESIGN

Vi hjälper dig med idéer om din trädgård
eller gårdsmiljö som du vill förverkliga

Du har  kanske redan idéerna om din trädgård/utemiljö/innergård eller mindre byggnad och som du vill förverkliga, eller så har du inga idéer alls men vill se lösningar.  Och  det är inget problem för oss. Vi har idéerna  o lösningarna!

Vi på Tengwalls kan ge dig goda råd, ta fram idéskisser, ritningar, visualiseringar bygglovshandlingar och mycket mer inom trädgård, utemiljöer, tillbyggnader, förråd och hus.

 

Att anlita Tengwalls innebär att vi tar fram en idé som är hållbar och genomförbar. En idé som inte är en skrivbordsprodukt utan väl förankrad i det konkreta och praktiska. Du undviker onödiga och dyra misstag. En idé som stämmer med dina behov och med vår erfarenhet och kreativitet som stöd.

Uppdrag och priser –  så här går det till
Uppdrag som omfattar idéskisser/ritningar/visualisering i 3D etc startar på ca 10-15.000 kr inkl moms.  Rit/design/projektering och liknande arbeten debiteras med  ( beror på omfattning/grad) 900-1250 kr kr/timme inkl moms. Efter (normalt) 3-5 veckor har du en idéskiss eller en lättöverskådlig skalenlig trädgårdsritning med med material- och växtförslag . Med en bra och komplett trädgårdsplanering får du en överblick och ett underlag att jobba vidare på eller för att kanske ta in anbud. Nu är du på god väg till ett bättre boende och vackrare trädgård!

Exempel på projektering/designuppdrag:

  • Ritning/förslag i plan /2D
  • 3D visualiseringar för att underlätta diskussioner och beslut
  • Detaljerad trädgårdsritningar inkl växter och övrigt material
  • Digitaliseringar av befintliga pappersritningar, underlättar för t ex bygglov och revideringar/ombyggnader
  • Inventering av växter/träd mm
  • Belysning/ljussättning – hur du belyser upp lyfter din trädgård och utemiljö även då det är lite mörkare
 • Rådgivning/konsult och stöd till styrelser inom brf /samfälligheter och så klart andra arkitekter/designers
 • Och mycket annat..

Du har således en kontakt som kan ta ansvar från idé till helt färdig trädgård!

Trädgårdsdesign Malmö Öresund Västra Skåne
Trädgårdsdesign i Stockholm och Malmö. Trädgårdsplanering, ritningar, bygglovshandlingar, trädgårdsanläggning plantering